Evenimente Festive

Complex turistic 3 Stejari - Brasov

Evenimente festive

01

Cununii in aer liber

Complex turistic 3 Stejari Brasov

Domeniul pe care este amplasata locatia 3 Stejari se intinde pe locul unei paduri seculare de stejari care creeaza un cadru mirific si spiritual pentru evenimente festive, cununii in aer liber, nunti, botezuri sau petreceri private. Atat gradina cat si peluza frontala va ofera o panorama superba spre muntii Bucegi si Masivul Postavaru, dominati de paduri dense de brazi si piscuri mangaiate de zapada pana in mijlocul verii intr-un peisaj de poveste. Este amenajat un loc special de joaca in aer liber, iar copii se pot bucura si de plimbari cu poneii pe domeniu Complexului. Gradina domeniului ofera posibilitatea desprinderii oaspetilor de rutina vietii cotidiene, cu numeroase locuri de relaxare, alei pentru plimbare cu bancute in aer liber, leagane si chiar un iaz cu pesti si cascade de apa curgatoare.

Detalii

02

Evenimente festive Ballroom

Complex turistic 3 Stejari Brasov

Ballroom 3 Stejari se poate amenaja cu usurinta atat pentru petreceri mai restranse incepand de la 90 de locuri in aranjamentul festiv cat si pentru evenimente de anvergura de pana la 170 locuri cu ring de dans generos. Sala de Ballroom a fost conceputa pentru a gazndui evenimente festive avand un design clasic cu finisaje de inalta calitate care pot contribui la un eveniment exceptional in costuri reduse pentru dumneavoastra. Desingul salii permite trecerea cu usurinta de la aranjamentele clasice la cele vintage, nature, rustic sau chiar modern.

Detalii

03

Evenimente festive Restaurant Secular

Complex turistic 3 Stejari Brasov

Avand un aer modern, Restaurant Secular a fost conceput pentru a oferi posibilitatea evenimentelor nonconformiste indoor-outdoor, venind in intampinarea celor care doresc o abordare diferita in organizarea evenimentelor speciale. Indoor, Salonul poate acomoda pana la 80 de oaspeti cu posibilitatea extinderii Outdoor spre Teresa de vara ce are o capacitate de 60 oaspeti si un lounge exterior de 40 locuri cu panorama spre gradina de vara si iazul cu pesti, acest lucru fiind posibil prin deschiderea pe intreaga suprafata a peretelui despartitor. Conceptul include un ring de dans interior exterior ce imbina cele doua structure intr-un ambient unitar.

Detalii