Petrecere Revelion 2018

Home / Petrecere Revelion 2018

 

Petrecere Revelion 2018

 

„Anul 2017 cu realizarile, provocarile dar si cu incercarile lui se scurge usor in trecut.. Un nou an plin de sperante si de dorinte se apropie pentru fiecare dintre noi. Insa Noaptea dintre Ani este momentul imponderabil in care fiecare isi aduna emotiile si cugetarile si priveste cu optimism spre un nou inceput! Alegeti anul acesta sa petreceti Revelionul 2018 intr-o ambianta rafinata la Ballroom 3 Stejari unde v-am pregatit in Noaptea dintre Ani un program de exceptie si un meniu extravagant pentru a incepe Anul Nou plini de entuziasm si energie alaturi de prieteni si de cei dragi! Cel mai bun loc unde poti da frau liber celor mai frumoase dorinte pentru anul 2018 este cu siguranta Ballroom 3 Stejari!”

 

- vizualizati pliantul oficial -

 

revelion_2018_s

 

PETRECERE REVELION 2018

Meniul festiv va fi pregatit sub îndrumarea
Maestrului în Arta Culinara Romica Harabagiu


Meniu Revelion (ore estimative de servire):

20:30 – Receptie cocktail

-Caffee concert, amuse bouche si flavoured drinks

21:30 – Aperitiv

-Terina de foie gras servita cu chutney de smochine si reductie
de cabernet si mure

22:30 – Antreu

-Duo de rulada “Royale” si tartar de ton servita cu caviar rosu si negru.

23:30 – Preparat Peste

-File de Red Fish cu St. Jacques învelit în somon fume servit cu grillada de dovleac si spanac cu sos “Monaco” Chardonnay

00:30 – Desert Predigestiv

-Sorbetto de fructe cu Gin

01:30 – Main course

-Trilogie din medalion de caprioara cu rulou din rata si curcan servite cu garnitura de piure din castane pe pat de cartofi dulci si sos Merlot spaniol.

 

Open Bar:

Primire cu Prosseco si Amuse Bouche

Spirtoase: Whiskey J & B, Johnnie Walker, Red Label,
Jim Beam; Vodka Absolut si Finlandia; Rom Bacardi; Martini Alb/ Rosu; Vinars Jidvei; Bitter Campari; Gin Beefeater;

Digestive & Liqueurs: Jagermeister, Bailey’s;

Long Drinks: Gin Tonic, Campari Orange, Screwdriver, Whiskey Cola, Cuba Libre;

Coktailuri: Cosmopolitan, Mojito, Caipiroska, Negroni, Godfather, Mimosa, Kir, Kir Berrichon, Kir Royal, Kir a la Violette, Rosekiri

Vin: Crama Vinarte; Terase Danubiene – Tamâioasa româneasca – demisec; Terase Danubiene – Rose – demisec (cupaj); Castel Bolovanu – Cabernet Sauvignon – sec baricat

Bere: Beck’s, Ursus

Racoritoare: Sucuri carbogazoase, sucuri naturale, apa minerala / plata

Cafea: Espresso, cappuccino, fara cofeina, ceai

 

Politica tarifara:

Adulti:

450 lei/persoana

Copii:

1-5 ani – gratuitate – fara meniu

5-12 ani – 150 lei/copil – cu loc la masa si meniu copii

12-16 ani – 225 lei/copil – 1/2 din meniu adult


Pentru rezervare ferma se achita 100% în avans, în baza facturii proforme emisa la cererea dumneavoastra, via e-mail sau telefon:

Locurile sunt limitate!

0757 04 22 75

0757 04 22 74

office@stejariibrasov.ro