Acasa

Home / Acasa

oferta party revelion 2019Teamplate oferta Revelion 2018-2019 pg. 1 - Copy

contact trei stejari brasov
str. Col. Kiss Sandor 102
Timisul de Jos – Dambu Morii
GPS: N 45.5932989; E 25.6411873
Tel.:+4 0758 111 016
+4 0757 042 274
+4 0757 042 275
+4 0268 340 050
Fax: +4 0268 340 090
Email: office@stejariibrasov.ro
title_bottom

Acasa

In apropiere de Brasov, langa actualul drum national DN1, se intindea, in vremuri demult apuse, o padure de stejari. Natura, in maretia sa, inca nu fusese cucerita de civiliziatia omului.

Pensiunea Trei Stejari

Pensiunea 3 Stejari

Iar cand acest lucru s-a intamplat, spre incantarea si bucuria noastra, a celor din prezent, s-au pastrat intacte cateva marturii ale acelor timpuri. Astfel, astazi mai exista cativa stejari deja seculari, falnici si neinfranti de efemeritate, trei dintre acestia situandu-se chiar pe actualul domeniu al unui modern complex turistic de 4 stele, care le poarta cu mandrie numele: 3 Stejari.

 

Aici maestrii bucatari, cu experienta internationala, imbina cu rafinament bucataria traditionala cu cea moderna pentru a oferi tuturor oaspetilor o experienta culinara memorabila. O parte dintre preparate sunt facute in casa, din ingrediente naturale si specifice zonei.

 

Turistilor care viziteaza complexul le sta la dispozitie personalul experimentat, entuziast si ospitalier, al carui profesionalism are un singur scop: acela de a le oferi o experienta unica: lux in mijlocul naturii. Insa, pentru ca modernitatea complexului nu exclude placerile simple, rurale, acestia se pot bucura si de focuri de tabara, pot face gratar in aer liber in locul special amenajat sau se pot delecta cu o friptura la protap, pregatita cu atentie si indemanare de bucatarii complexului.

 

Complexul turistic 3 Stejari isi asteapta intotdeauna oaspetii cu bucurie, indiferent daca acestia vin in vacanta sau pentru diferite evenimente speciale: nunti, baluri, conferinte, teambuilding-uri, punandu-le la dispozitie tot echipamentul necesar desfasurarii unor astfel de activitati.

„Super Petrecere de Revelion 2019″

Programul muzical cu un variat repertoriu de calitate atât din muzica populara româneasca dar si cover-uri si hit-uri de actualitate va fi asigurat de Formatie live, iar pe parcursul serii v-am pregatit multe momente de show si divertisment care vor asigura buna dispozitie a invitatilor nostri.

 

„Anul 2018 cu realizarile, provocarile dar si cu incercarile lui se scurge usor in trecut.. Un nou an plin de sperante si de dorinte se apropie pentru fiecare dintre noi. Insa Noaptea dintre Ani este momentul imponderabil in care fiecare isi aduna emotiile si cugetarile si priveste cu optimism spre un nou inceput! Alegeti anul acesta sa petreceti Revelionul 2019 intr-o ambianta rafinata la Ballroom 3 Stejari unde v-am pregatit in Noaptea dintre Ani un program de exceptie si un meniu extravagant pentru a incepe Anul Nou plini de entuziasm si energie alaturi de prieteni si de cei dragi! Cel mai bun loc unde poti da frau liber celor mai frumoase dorinte pentru anul 2019 este cu siguranta Ballroom 3 Stejari”
>>mai multe detalii aici

 

Pachet Revelion 2019 la munte

4 nopti cu demipensiune si Super Party in Noaptea dintre Ani!

 

Vino sa petrecem impreuna sfarsitul lui 2019 la Complexul 3 Stejari din Brasov. Vom termina anul cu multa distractie la petrecerea tematica organizata in 30 decembrie iar noaptea dintre ani va fi plina de vibratii si euforie pentru ca ti-am pregatit un meniu rafinat si un program de divertisment incendiar care va zgudui inceputul lui 2019 pana spre dimineata. La petrecerea de Sf.Vasile va vom colinda cum se cuvine si nu vom conteni pana tarziu in noapte cu horele si sarbele romanesti. >>mai multe detalii aici

 

Teamplate oferta Revelion 2018-2019 pg. 1 - Copy (3)

 

 

„Craciun de Poveste 2018  la 3 Stejari”

Pachetul de 3 nopti cu demipensiune  (cinele incluse & pranz de Ajun)

 

De sarbatori, acorda-ti timpul pe care-l meriti alaturi de cei dragi si vino alaturi de noi sa petreci un Craciun de poveste la munte, intr-o ambianta familiala si eleganta la Complexul 3 Stejari din Brasov unde ti-am pregatit sejururi cu muzica live si preparate traditionale ca la mama acasa si unde voia buna si rasetele copiilor fericiti vor colora atmosfera de sarbatoare. >>mai multe detalii aici

 

oferta Craciun 2018 jpg - Copy (2)

 

Rezervari si detalii:
0757042275
0268340050
office@stejariibrasov.ro
www.3stejaribrasov.ro
https://www.facebook.com/3stejaribrasov/
bottom_page_954x33