Acasa

Home / Acasa

 

 

 

contact trei stejari brasov
str. Col. Kiss Sandor 102
Timisul de Jos – Dambu Morii
GPS: N 45.5932989; E 25.6411873
Tel.:+4 0758 111 016
+4 0757 042 274
+4 0757 042 275
+4 0268 340 050
Fax: +4 0268 340 090
Email: office@stejariibrasov.ro
title_bottom

Acasa

 

In apropiere de Brasov, langa actualul drum national DN1, se intindea, in vremuri demult apuse, o padure de stejari. Natura, in maretia sa, inca nu fusese cucerita de civiliziatia omului.

Pensiunea Trei Stejari

Pensiunea 3 Stejari

Iar cand acest lucru s-a intamplat, spre incantarea si bucuria noastra, a celor din prezent, s-au pastrat intacte cateva marturii ale acelor timpuri. Astfel, astazi mai exista cativa stejari deja seculari, falnici si neinfranti de efemeritate, trei dintre acestia situandu-se chiar pe actualul domeniu al unui modern complex turistic de 4 stele, care le poarta cu mandrie numele: 3 Stejari.

 

Aici maestrii bucatari, cu experienta internationala, imbina cu rafinament bucataria traditionala cu cea moderna pentru a oferi tuturor oaspetilor o experienta culinara memorabila. O parte dintre preparate sunt facute in casa, din ingrediente naturale si specifice zonei.

 

Turistilor care viziteaza complexul le sta la dispozitie personalul experimentat, entuziast si ospitalier, al carui profesionalism are un singur scop: acela de a le oferi o experienta unica: lux in mijlocul naturii. Insa, pentru ca modernitatea complexului nu exclude placerile simple, rurale, acestia se pot bucura si de focuri de tabara, pot face gratar in aer liber in locul special amenajat sau se pot delecta cu o friptura la protap, pregatita cu atentie si indemanare de bucatarii complexului.

 

Complexul turistic 3 Stejari isi asteapta intotdeauna oaspetii cu bucurie, indiferent daca acestia vin in vacanta sau pentru diferite evenimente speciale: nunti, baluri, conferinte, teambuilding-uri, punandu-le la dispozitie tot echipamentul necesar desfasurarii unor astfel de activitati.

 

Pentru perioada sarbatorilor de iarna, complexul turistic 3 stejari vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte speciale. Puteti petrece sarbatorile de iarna intr-un cadru mirific, beneficiind de toate facilitatile pe care le oferim.

 

Pentru a avea parte de un  Craciun minunat, departe de aglomeratia orasului, va punem la dispozitie un pachet de servicii foarte avantajos, care va ofera posibilitatea de a petrece impreuna cu familia si prietenii intr-un ambient natural, linistit.

 

Pentru noaptea de Revelion, va propunem ca trecerea dintre ani sa o petreceti impreuna cu noi. Pachetul de Revelion 2016 cuprinde toate elementele necesare pentru ca perioada petrecuta la noi precum si cina festiva de Revelion sa fie una de neuitat.

 

 


bottom_page_954x33