3 stejari
Alegerea restaurantului de nunta in Brasov (1)

Alegerea restaurantului de nunta in Brasov

Alegerea restaurantului de nunta in Brasov nu este una usoara. Pentru a face o alegere informată, fiecare restaurant ar trebui să specifice un număr minim și maxim de persoane pe care îl poate acomoda. Este crucial să acordăm o atenție deosebită acestui aspect și să nu depășim niciodată sau să subestimăm capacitatea sălii, deoarece acest lucru poate duce la neplăceri.

Atunci când planificați un eveniment special precum o nuntă, un botez sau o altă festivitate importantă, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le luați este selectarea restaurantului potrivit. Capacitatea sălii de evenimente este un factor esențial în luarea unei decizii informate, iar acest aspect trebuie să fie luat în considerare cu atenție pentru a asigura o experiență plăcută și confortabilă pentru toți invitații.

Domeniul 3 Stejari din Brașov oferă o gamă variată de săli de evenimente, fiecare având capacitatea sa distinctă pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. Iată o prezentare detaliată a capacităților sălilor de nunta de la 3 Stejari Brașov.

   
  Alegerea restaurantului de nunta in Brasov (2)

  1. Sala Golden Oak:

  • Capacitate: 230 – 390 de locuri
  • Sala Golden Oak este cea mai mare sală de evenimente disponibilă la Domeniul 3 Stejari și poate găzdui între 230 și 390 de invitați, oferind un spațiu generos și elegant pentru nunți mari sau evenimente corporative majore.

  2. Sala Golden Oak L:

  • Capacitate: 130 – 220 de locuri
  • Sala Golden Oak L este o opțiune intermediară între sala principală și sălile mai mici, putând găzdui între 130 și 220 de invitați. Este potrivită pentru evenimente de dimensiuni medii sau mari, oferind totodată intimitate și eleganță.

  3. Sala Golden Oak R:

  • Capacitate: 70 – 170 de locuri
  • Sala Golden Oak R este ideală pentru evenimente mai mici sau pentru o secțiune mai restrânsă a unei nunți mai ample. Capacitatea sa variază între 70 și 170 de locuri, oferind un spațiu confortabil și rafinat pentru diverse tipuri de evenimente.

  4. Sala Diamond Oak:

  • Capacitate: 120 – 190 de locuri
  • Sala Diamond Oak oferă un mediu intim și sofisticat pentru evenimente de dimensiuni medii, cu o capacitate cuprinsă între 120 și 190 de invitați. Este potrivită pentru nunți, botezuri sau alte festivități private.
  Sala Restaurant de nunta Diamon OAK 3 Stejari 1.webp

  5. Sala Secular:

  • Capacitate: 35 – 70 de locuri
  • Sala Secular este ideală pentru evenimente mai mici și mai intime, oferind un spațiu confortabil și relaxant pentru întâlniri de familie sau mici evenimente corporative.

  6. Terasa Secular:

  • Capacitate: 30 – 50 de locuri
  • Terasa Secular oferă o atmosferă plăcută și relaxantă, fiind potrivită pentru evenimente în aer liber sau petreceri mai restrânse.

  Indiferent de dimensiunea evenimentului dvs., Domeniul 3 Stejari din Brașov oferă o varietate de opțiuni pentru sălile de evenimente, fiecare fiind concepută pentru a satisface nevoile și preferințele diferite ale clienților. În alegerea sălii potrivite pentru evenimentul dvs., asigurați-vă că luați în considerare numărul estimat de invitați și preferințele personale pentru a vă asigura că evenimentul dvs. va fi un succes memorabil.

  Ultimele articole

  Ofertă camere

  Oferte corporate

  Evenimente

  ×