3 stejari
deschidere oficiala 3 Stejari Brasov
deschidere oficiala 3 Stejari Brasov

Noul centru de evenimente 3 Stejari a fost deschis oficial!

O mare investiție a avut loc recent în județul Brașov, în sectorul HORECA și al evenimentelor de înaltă clasă. Într-o zi frumoasă de toamnă, pe 20 octombrie, peste 300 de participanți din toată țara au acceptat cu entuziasm invitația de a sărbători acest moment deosebit. 

Ceremonia de inaugurare a debutat cu discursuri scurte din partea proprietarilor și a reprezentanților locali, urmate de oportunitatea pentru invitați de a explora facilitățile. Aceștia au avut posibilitatea de a descoperi cele două noi săli de evenimente, Golden Oak, o sală modulară cu o capacitate de până la 450 de persoane, și Diamond Oak, locul ideal pentru evenimente mai intime cu un număr maxim de 190 de invitați. De asemenea, participanții s-au bucurat de o gamă variată de activități pregătite special pentru această ocazie.

https://www.youtube.com/watch?v=xX3yyV0capY

Desfășurarea evenimentului a fost condusă de moderatori Diana Munteanu și Liviu Vârciu, iar Liviu Vârciu a impresionat publicul cu o selecție de melodii bine-cunoscute din repertoriul său. Momentele artistice au inclus apariții speciale din partea lui Ștefan Stan, câștigătorul din 2011 al primului sezon Vocea României, și noua sa parteneră de scenă, Georgiana Munteanu. Prezența lui Ștefan Stan la evenimentul Grand Opening a avut o semnificație aparte, având legături strânse cu locația, fiind de asemenea invitat la evenimentul de deschidere oficială al domeniului 3 Stejari în 2012.

Gazdele au pregătit, de asemenea, surprize culinare pentru invitați, care au fost răsfățați cu un meniu excelent, inclusiv gustări calde și reci, precum și băuturi rafinate. Evenimentul a continuat cu o degustare de vinuri și un spectacol live de gătit susținut de Iulian Olaru. Momentele muzicale au fost oferite de trupa Kontraband și artistul Cornel Palade, în timp ce serata s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Așezat într-o locație pitorească în mijlocul naturii, noul centru de evenimente de pe domeniul 3 Stejari are scopul de a deveni o referință pentru organizarea de nunți, botezuri, petreceri private, conferințe de afaceri și lansări de produse. Beneficiind de cele mai moderne facilități și infrastructură de înaltă calitate, acest centru de evenimente promite să ofere clienților o experiență de neuitat.

În plus, pentru a asigura o experiență completă, centrul de evenimente este înconjurat de o frumoasă grădină, unde invitații se pot relaxa și bucura de aerul proaspăt al naturii. Aici se pot organiza cocktail-uri în aer liber, seri tradiționale cu grătar și muzică live, sau oaspeții se pot bucura de momente de liniște.

This post is also available in: Engleză

Ultimele articole

Ofertă camere

Oferte corporate

Evenimente

×