3 stejari
3 stejari petrecerea de revelion

Revelion Brasov 2024 - 2025 la 3 Stejari

Revelionul de la 3 Stejari Brasov în 2024 a fost o experiență memorabilă și plină de energie pentru toți participanții. Evenimentul a început cu o primire caldă din partea celebrului Liviu Varciu, care a adus un strop de strălucire și veselie în cea mai nouă sală de evenimente din Brașov.

Invitații au fost răsfățați cu aperitive sofisticate care au deschis apetitul și au creat o atmosferă plină de bucurie. Meniul variat de băuturi a adăugat o notă de distracție și a contribuit la buna dispoziție a petrecăreților. Kontraband Brașov a deschis decorul sonor cu melodii îndrăgite de publicul larg, asigurând că toată lumea se simte conectată la atmosfera festivă.

Petrecere de Revelion 2024 - 2025

Momentul trecerii dintre ani a fost marcat de un spectaculos foc de artificii care a luminat cerul Brașovului. Liviu Varciu și băieții de la L.A. au încântat audiența cu muzica tineretului din anii 2000, aducând amintiri și bucurie în inimile tuturor. La miezul nopții, Anna Lesko și cele 3 fete focoase au luat scena, încălzind atmosfera cu o performanță incendiară și plină de energie.

Pare că a fost o noapte plină de divertisment și surprize, care a făcut tranziția în noul an cu multă energie pozitivă. Cu toate acestea, se pare că totul a trecut atât de repede, încât acum aștepți deja cu nerăbdare să descoperi ce va aduce Revelionul anului 2025 la 3 Stejari din Brașov, plin de promisiuni de surprize și fasturi în continuare. Cu atât de multe momente senzaționale în spatele lor, se așteaptă cu siguranță o continuare la fel de strălucitoare pentru evenimentele viitoare!

Ultimele articole

Ofertă camere

Oferte corporate

Evenimente

×